BETON AMPRENTAT VERTICAL| PRET MP DE BETON AMPRENTAT VERTICAL

Practic si usor de mentinut, datorita particularitatilor lui impresionante, pavajul din beton amprentat castiga pe zi ce trece din ce in ce mai mult teren in fata celorlalte sisteme de pavare si este frecvent utilizat de constructori si arhitecti atat in pavarile exterioare cat si in cele interioare.

Beton amprentat vertical este o tehnologie inovatoare de amenajare a peretilor exteriori ai cladirilor. Aceasta metoda presupune aplicarea unui strat de beton pe peretele existent si apoi modelarea sa in diverse modele si texturi, astfel incat sa arate ca si cum ar fi din piatra, caramida, lemn sau alte materiale.

Betonul amprentat vertical poate fi utilizat pentru a imbunatati aspectul estetic al unei cladiri sau pentru a proteja peretele de factorii de mediu, cum ar fi ploaia sau vantul. Aceasta tehnologie poate fi aplicata pe diferite tipuri de suprafete, cum ar fi betonul, zidaria, tencuiala, lemnul si alte materiale.

Este important de retinut ca beton amprentat vertical necesita o pregatire adecvata a suprafetei si aplicarea unor straturi de protectie impotriva intemperiilor, pentru a se asigura durabilitatea si rezistenta in timp. De asemenea, este important sa fie utilizate materiale de calitate si sa fie efectuata de catre un profesionist calificat.

 

beton amprentat vertical

 

 

 

error: Continut protejat!!
Suna acum