Pavajul din Beton amprentat este unul dintre cele mai avantajoase si moderne sisteme de pavare prezente la ora actuala in lume. El mai este denumit si: beton imprimat, beton stampilat sau beton decorativ.

Practic si usor de mentinut, datorita particularitatilor lui impresionante, pavajul din beton amprentat castiga pe zi ce trece din ce in ce mai mult teren in fata celorlalte sisteme de pavare si este frecvent utilizat de constructori si arhitecti atat in pavarile exterioare cat si in cele interioare.

Tehnologia pavajului din beton amprentat a luat viata acum mai bine de 50 de ani in Statele Unite ale Americii, insa desi exista de aproape 50 de ani, anual apar din ce in ce mai multe modele, materiale si tehnici noi de amprentare a betonului.

Dacă doriți să decorați intrarea casei dvs., să decorați împrejurimile piscinei dvs. sau să aranjați zonele de mers pe jos, betonul amprentat este cea mai bună soluție. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori și forme care reproduc cu acuratețe formele originale.

mbinand calitatea materialelor cu duritatea betonului si experienta echipei de aplicare, se garanteaza un pavaj cu o mare rezistenta si durabilitate, cu extraordinare calitati. Sistemul de beton amprentat poate fi personalizat in functie de cerintele clientului.Este adaptabil la orice suprafete, putandu-se realiza la orice grosime.

beton amprentat bacau beton amprentat Carei beton amprentat iasi beton amprentat targu jiu beton amprentat vrancea beton amprentat vaslui

 

error: Continut protejat!!
Suna acum