Betonul elicopteriat este recomandat în special pentru spații mari cum ar fi depozite, supermarketuri, parcări, săli de sport etc. Datorită posibilităților sale largi de amestecare cu alte materiale, cum ar fi sticla, puteți crea modele atractive.

Avantajele pavajului din beton elicopterizat
rezistent la factorii exteriori si deosebit de durabil
rezistent la agentii chimici, care dauneaza de obicei celorlalte tipuri de pavaje
Costuri de intretinere zero sau reduse: se spala cu apa sau cu un detergent slab
este un pavaj continuu, modern de asemenea si el cu o gama variata de culori
Nu credem ca pavajul din beton elicopterizat mai are nevoie de laude, este fara doar si poate probabil cel mai rezistent tip de pavaj din lume, ne ferim sa spunem ca este cel mai rezistent deoarece nu suntem la curent cu toate inovatiile si invetiile din lume, noutatile in inventica nu sunt punctul nostru forte.

Betonul elicopterizat este o metodă de finisare a betonului care se utilizează în construcții civile, industriale și agricole, pentru a obține o suprafață netedă și uniformă. În România, există mai multe companii și meseriași specializați în beton elicopterizat care pot efectua lucrări de finisare pentru betonul proaspăt turnat.

Pentru a găsi specialiști în beton elicopterizat în România, puteți căuta recomandări de la prieteni sau cunoștințe care au avut experiențe pozitive cu meseriașii sau companiile de construcții din zonă

error: Continut protejat!!
Suna acum