TELEFON OFERTE DE PRET SI INFORMATII: 0762 814 897

Beton amprentat Alba Iulia

Datorita procedeul de aplicare, betonul amprentat ofera posibilitati nenumarate de decor. Acesta nu este disponibil cu anumite modele predefinite, precum gresia, ci este colorat si modelat cu ajutorul unor sabloane, astfel incat poate avea modele decorative si texturi deosebit de variate.

Aleile din b

beton amprentat alba iuliaeton amprentat pot fi colorate intre-o varietate mare de culori si combinatii de culori. Mai mult, suprafetele pot fi imprimate astfel incat sa rezulte modele decorative geometrice, liniare, circulare sau sa imite texture ale altor tipuri de pavaje, precum piatra, caramida.

Betonul amprentat poate imita ca textura si culoare aproape orice alt tip de material. Astfel, suprafetele acoperite cu acest tip de beton pot parea construite din piatra, caramida, mozaic si multe alte materiale. Totodata, betonul amprentat poate capata modele si culori unicat.

Daca inca nu esti sigur care este cel mai potrivit mod de amenajare pentru pavajele din gradina, contacteaza echipa noastra de specialisti. Avem o vasta experienta in domaniul amprentarilor cu beton amprentat si dispunem de un portifoliu complex de lucrari din care te poti inspira!