CERE OFERTA


.

beton amprentat vaslui

BETON AMPRENTAT ALBA IULIA | PAVAJE ALBA IULIA| BETON ELICOPTERIZAT ALBA IULIA

Beton amprentat Alba Iulia-Datorita procedeul de aplicare, betonul amprentat ofera posibilitati nenumarate de decor. Acesta nu este disponibil cu anumite modele predefinite, precum gresia, ci este colorat si modelat cu ajutorul unor sabloane, astfel incat poate avea modele decorative si texturi deosebit de variate.

Aleile din bbeton amprentat alba iuliaeton amprentat pot fi colorate intre-o varietate mare de culori si combinatii de culori. Mai mult, suprafetele pot fi imprimate astfel incat sa rezulte modele decorative geometrice, liniare, circulare sau sa imite texture ale altor tipuri de pavaje, precum piatra, caramida.

Betonul amprentat poate imita ca textura si culoare aproape orice alt tip de material. Astfel, suprafetele acoperite cu acest tip de beton pot parea construite din piatra, caramida, mozaic si multe alte materiale. Totodata, betonul amprentat poate capata modele si culori unicat.

Există o gamă largă de culori disponibile pentru betonul amprentat, inclusiv culori naturale, cum ar fi gri și maro, dar și culori vibrante și luminoase, cum ar fi roșu, albastru, verde, galben și multe altele. Aceste culori sunt realizate prin adăugarea de pigmenți la amestecul de beton, iar culorile pot fi amestecate și combinate pentru a obține nuanțe unice și personalizate.

CULORI BETON AMPRENTAT

Iată câteva exemple de culori populare pentru betonul amprentat:

  1. Gri: este una dintre cele mai populare culori pentru betonul amprentat și este adesea utilizată pentru a crea o bază neutră, care se potrivește cu multe stiluri de design.
  2. Maro: este o altă culoare populară pentru betonul amprentat, care imită aspectul pământului și se potrivește cu multe amenajări de exterior.
  3. Roșu: este o culoare vibrantă și plină de viață, care poate fi utilizată pentru a adăuga o notă de culoare și de personalitate în designul de exterior.
  4. Albastru: este o culoare calmă și răcoritoare, care poate fi utilizată pentru a crea o atmosferă de relaxare în grădină sau pe terasă.
  5. Verde: este o culoare naturală și plăcută, care se potrivește perfect cu designul de grădină și cu elementele de vegetație.

Indiferent de culoarea pe care o alegeți, este important să vă asigurați că aceasta se potrivește cu stilul și cu mediul în care va fi utilizat betonul amprentat.

Daca inca nu esti sigur care este cel mai potrivit mod de amenajare pentru pavajele din gradina, contacteaza echipa noastra de specialisti. Avem o vasta experienta in domaniul amprentarilor cu beton amprentat Alba Iulia si dispunem de un portifoliu complex de lucrari din care te poti inspira!

BETON ELICOPTERIZAT ALBA IULIA

Turnarea de beton elicopterizat este un proces care presupune utilizarea unui elicopter pentru finisarea suprafeței betonului proaspăt turnat. Acest proces este folosit pentru a obține o suprafață finită și uniformă, cu o textură și o aderență mai bună decât betonul lăsat simplu. În general, procesul de turnare de beton elicopterizat se face în următorii pași:

  1. Pregătirea site-ului. Se curăță zona de orice resturi sau obiecte care ar putea împiedica turnarea betonului și se pregătește suprafața pentru a primi betonul.
  2. Turnarea betonului. Se toarnă betonul amestecat pe suprafața pregătită și se nivelează cu ajutorul unor unelte speciale, precum șlefuitorul sau plana.
  3. Finisarea suprafeței cu elicopterul. După ce betonul a început să se întărească, se aduce un elicopter care are montat un disc rotativ, numit rotor, și se începe finisarea suprafeței prin rotația acestuia. Acest proces ajută la uniformizarea și netezirea betonului, înlăturarea urmelor lăsate de unelte și creșterea aderenței suprafeței.
  4. Aplicarea agentului de finisare. După finisarea cu elicopterul, se aplică un agent de finisare pentru a proteja suprafața și a-i oferi o textură plăcută la atingere. Acest agent poate fi colorat pentru a oferi un efect estetic.

Este important să se efectueze acești pași cu atenție și să se lucreze cu experți în turnarea de beton elicopterizat pentru a obține o suprafață de calitate și durabilă.