BETON AMPRENTAT| PRET MP BETON AMPRENTAT| BETON ELICOPTERIZAT

Beton amprentat

Beton amprentat

Pavajul din Beton amprentat este unul dintre cele mai avantajoase si moderne sisteme de pavare prezente la ora actuala in lume. El mai...

Beton amprentat vertical

Beton amprentat vertical

BETON AMPRENTAT VERTICAL| PRET MP DE BETON AMPRENTAT VERTICAL Practic si usor de mentinut, datorita particularitatilor lui impresionante, pavajul din beton amprentat castiga...

Beton elicopterizat

Beton elicopterizat

Betonul elicopteriat este recomandat în special pentru spații mari cum ar fi depozite, supermarketuri, parcări, săli de sport etc. Datorită posibilităților sale largi...

Forme, culori si modele

Există o mare varietate de modele de pavaje din beton disponibile pe piață, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii unice. Aici sunt cateva exemple : Piatră de pavaj simplă: aceasta este o piatră de pavaj simplă și clasică, disponibilă în general într-o varietate de dimensiuni și culori. Este adesea folosit pentru alei de acces, terase si trotuare.

Pavajul în formă de evantai: acest model este alcătuit din pietre de diferite dimensiuni dispuse în formă de evantai, creând un model atractiv. Este adesea folosit pentru alei de acces, terase și punți.

Pavaj pietruit cu coadă de păun: acest model este alcătuit din pietricele de diferite dimensiuni dispuse într-o coadă de păun, creând un model în formă de „V”. Este adesea folosit pentru alei de acces, terase și punți.

Pavaj hexagonal: așa cum sugerează și numele, acest model este alcătuit din pietruite hexagonale dispuse una lângă alta pentru a crea un model de fagure. Este adesea folosit pentru alei de acces, terase si trotuare.

Pavele de cărămidă: Acest model imită aspectul cărămizii, cu pavele aranjate într-un model în oase pentru a crea un model de cărămidă. Este adesea folosit pentru alei de acces, terase si trotuare.

Pietre de pavaj cu model: acestea sunt pietre de pavaj special concepute pentru a crea modele, precum cercuri, stele sau forme geometrice. Ele sunt adesea folosite pentru terase și zone de locuit în aer liber.

Pavele din piatră naturală: Acest model imită aspectul pietrei naturale, cu pavele dispuse aleatoriu pentru a crea un aspect natural. Este adesea folosit pentru terase, alei si trotuare.

Aceste modele sunt doar câteva exemple dintr-o mare varietate de pavele din beton disponibile pe piață. Alegerea modelului va depinde de preferințele estetice, de utilizarea prevăzută și de condițiile de mediu.