TELEFON OFERTE DE PRET SI INFORMATII: 0762 814 897

Beton amprentat brasov

Beton Amprentat Brasov : betonul amprentat este o idee de luat in calcul pentru amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi. Il poti folosi pentru a obtine alei decorative, perfect functionale, care sa faciliteze accesul si deplasarea in orice colt al gradinii, indiferent de starea vremii.

beton amprentat brasovPentru functionalitate maxima, poti folosi pavajele de beton amprentat pentru a inlocui materiale mai putin practice, precum pietrisul care se raspandeste sau materialele scumpe si greu de procurat precum marmura, granitul, mozaicul, piatra cubica, piatra de rau sau piatra de munte.

Constructorii spun ca rezistenta fiecarei lucrari depinde de cativa factori. Compozitia folosita trebuie sa fie aleasa astfel incat sa se adapteze perfect tipului de teren si gradului de uzura la care va fi folosit pavajul, iar prelucrarea trebuie sa respecte toate etapele, de la pregatire la finisare!

Ca sa te asiguri ca pavajele din beton amprentat rezista mult timp, consulta o echipa de specialisti si alege tipul potrivit de beton in functie de suprafata amenajata. Totodata, ai grija sa cureti si sa reimprospatezi periodic aspectul acestora lacuindu-le cu solutii speciale!