TELEFON OFERTE DE PRET SI INFORMATII: 0762 814 897

Beton Amprentat Drobeta Turnu Severin ( Strehaia, Orsova, Baia de Arama, Vanju Mare si toate localitatile din judetul Mehedinti)

beton amprentat drobeta turnu severinBeton amprentat Drobeta Turnu Severin- o solutie deosebita pentru crearea de pavaje decorative in casa si in afara ei este betonul amprentat. Acest sistem de pavare este rezistent, se intretine usor in orice anotimp si, in plus, are un rol decorativ care depaseste optiunile estetice ale pavajelor scumpe.

Beneficiul major pe care il aduce betonul amprentat este posibilitatea de a pune in practica orice fel de design, in stil modern sau rustic. Cu ajutorul culorilor si sabloanelor aplicate pot fi create texturi, modele, combinatii cromatice deosebit de placute din punct de vedere vizual!

Opteaza si tu pentru pavarea curtii si gradinii cu beton amprentat! Il poti folosi pentru orice fel de alei, pentru cai de acces in curte, pentru garduri sau scari. Pentru un aspect estetic unitar in intreaga curte, utilizeaza-l pentru terasa, pentru pisina si pentru fatada casei!