CERE OFERTA


BETON AMPRENTAT CALAFAT | PRET BETON AMPRENTAT CALAFAT

Beton amprentat Calafat este în vogă astăzi datorită gamei largi de culori și texturi, care fac posibilă realizarea de pavaje durabile și atractive. Poate fi folosit in zone puternic afectate de trafic, precum trotuare, parcuri, in jurul piscinelor, rampelor, targurilor, garajelor etc.

BETON AMPRENTAT CALAFATBetonul amprentat este o șapă cu o suprafață pigmentată ștanțată în timp ce este proaspătă, folosind matrițe din neopren care simulează o varietate de piese, cum ar fi pavaj, pietre, plăci, cărămizi, lemn, ardezie. Stratul de suprafață întărit și colorat, care vine sub formă de pulbere pregătită deja din fabrică, este cheia acestei pardoseli. Calitatea suprafeței portante este un factor important care afectează comportamentul și durabilitatea betonului amprentat.

Acționează prin pătrunderea în porii betonului, etanșând suprafața, protejând culoarea și formând un strat rezistent și durabil împotriva înghețului. Va îmbunătăți rezistența la abraziune. Avantajele betonului amprentat:

• Poate fi personalizat în funcție de dorințele clientului pentru a se integra cu ușurință în designul unei clădiri existente.

• Indiferent ce tip de design ai în munca ta, există întotdeauna un beton care se potrivește perfect

• Este rezistent si are o asteptare de durata de multi ani.

• Este foarte ușor de curățat

• Nu există goluri în betonul amprentat, dăunătorii și plantele nedorite nu pot crește.

• Nu se deformeaza in timp, asa cum se intampla in cazul altor tipuri de pavaj.

Pretul pentru orice lucrare din beton amprentat este calculat tinand cont de o serie de factori specifici jobului, cum ar fi suprafata pe care se va executa lucrarea si complexitatea lucrarii. Betonul Amprentat va oferi decorațiuni atât pentru exterior, cât și pentru interioare, combinând o durabilitate mare cu costuri reduse de întreținere în comparație cu alte materiale. A alege să construiești un pavaj amprentat pe bază de beton este una dintre deciziile care vor fi răsplătite mult timp și de care te vei simți mândru.

Contacteaza-ne acum pentru o oferta de pret personalizata!