CERE OFERTA


BETON AMPRENTAT SLATINA| PAVAJE SLATINA| BETON ELICOPTERIZAT SLATINA

Beton Amprentat Slatina (Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt, Piatra Olt, Potcoava si toate localitatile din judetul Olt)

Beton Amprentat Slatina : betonul este cel mai cunoscut material folosit pentru pavarea curtilor, aleilor, terase, garduri, etc.

Este o alternativă la pardoseala convențională, cea obișnuită. Atât betonul amprentat, cât și cel elicopterizat sunt o soluție simplă, rezistentă, utilă și au un design care poate fi adaptat oricărui spațiu. Profesioniștii noștri pot aplica beton în diferite moduri, oferindu-le pereților si aleilor o notă de decor cu stilul lor propriu și fără a fi nevoie să folosiți vopsea, reproducând forme precum cărămida, pavajul.

Betonul amprentat este o soluție populară pentru amenajarea trotuarelor, aleilor și a altor suprafețe de exterior, deoarece oferă un aspect estetic și o durabilitate mare. Există o mare varietate de modele de beton amprentat disponibile, astfel încât să puteți găsi una care să se potrivească perfect cu stilul casei sau grădinii dvs.

beton amprentat slatinaBetonul amprentat poate fi aplicat pe orice suprafata care suporta betonare,  Ca design, poti alege modele care imita piatra, gresia, marmura sau diverse modele de forma si culoare.

Deoarece este antiderapant si impermeabil, betonul amprentat faciliteaza accesul atat vara, cat si iarna, este usor de curatat si de intretinut. Suprafetele finisate sunt stabile, nu se lasa. nu se deformeaza si nu se crapa din conditiilor meteo sau sub presiunea traficului intens auto sau pietonal.

Ca sa te asiguri ca pavajele din beton amprentat rezista mult timp, consulta o echipa de specialisti si alege tipul potrivit de beton in functie de suprafata amenajata.

În timp, echipa noastră a evoluat semnificativ, cu peste 300 de proiecte finalizate.

Pavajele noastre din beton amprentat pot imita:

  1. Piatră naturală: acesta este unul dintre cele mai populare modele de beton amprentat, care imită aspectul pietrei naturale. Se poate folosi o varietate de texturi de piatră, cum ar fi granit, marmură sau ardezie.
  2. Cărămidă: acest model imită aspectul caramizii tradiționale, cu linii și texturi regulate, dar și cu fisuri și imperfecțiuni pentru a da un aspect mai autentic.
  3. Lemn: acest model imită aspectul lemnului natural, cu nervuri și noduri, dar fără problemele de intreținere ale lemnului.
  4. Pavaj: acest model imită aspectul pavajului tradițional, cu o varietate de modele și culori disponibile.
  5. Mozaic: acest model imită aspectul unui mozaic din piatră sau marmură, cu o varietate de culori și modele disponibile.
  6. Flori și plante: acest model imită aspectul plantelor și florilor, cu petale, frunze și alte elemente detaliate, pentru a aduce un accent natural în grădină sau curte.