CERE OFERTA


BETON AMPRENTAT ORADEA| BETON ELICOPTERIZAT ORADEA| PAVAJE ORADEA

beton amprentat oradea

Beton amprentat Oradea-Dacă doriți să decorați intrarea casei dvs., să decorați împrejurimile piscinei dvs. sau să aranjați zonele de mers pe jos, betonul amprentat este cea mai bună soluție. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori și forme care reproduc cu acuratețe formele originale. Imbinand calitatea materialelor cu duritatea betonului si experienta echipei de aplicare, se garanteaza un pavaj cu o mare rezistenta si durabilitate, cu extraordinare calitati. Sistemul de beton amprentat poate fi personalizat in functie de cerintele clientului. Este adaptabil la orice suprafete, putandu-se realiza la orice grosime.

Pavajul din beton reprezintă o opțiune populară și durabilă pentru amenajarea de spații exterioare, cum ar fi alei, trotuare, terase și curți. Este realizat prin turnarea și finisarea betonului pentru a crea o suprafață solidă și rezistentă. Iată câteva aspecte importante despre pavajul din beton:

 1. Pregătirea suprafeței: Înainte de a turna betonul, suprafața trebuie să fie pregătită adecvat. Aceasta implică îndepărtarea stratului superior de sol, nivelarea terenului și compactarea sa pentru a obține o bază stabilă și uniformă.
 2. Amestecarea betonului: Betonul pentru pavaj este obținut prin amestecarea cimentului, a agregatelor (nisip și pietriș) și a apei în proporții corespunzătoare. Este important să urmați instrucțiunile producătorului și să asigurați un amestec omogen și consistent.
 3. Turnarea betonului: Betonul este turnat pe suprafața pregătită și se nivelează cu ajutorul unor instrumente, cum ar fi rigle și dreptare, pentru a obține o suprafață plană și uniformă. În funcție de dimensiunea proiectului, pot fi necesare mai multe etape de turnare.
 4. Finisarea betonului: După ce betonul a fost turnat, acesta poate fi finisat pentru a obține aspectul dorit. Finisarea poate include utilizarea de instrumente speciale pentru a crea texturi sau modele, tăierea rosturilor de dilatație și aplicarea de agenți de finisare pentru a proteja și a îmbunătăți aspectul betonului.
 5. Întreținere și protecție: După ce beton amprentat Oradea s-a întărit, este important să fie întreținut și protejat adecvat. Acest lucru poate include sigilarea suprafeței pentru a preveni pătrunderea apei și a altor substanțe, precum și curățarea regulată pentru a menține aspectul și durabilitatea pavajului.

Pavajul din beton poate fi personalizat prin utilizarea diferitelor culori, modele și texturi. De asemenea, poate fi combinat cu alte materiale, precum piatra naturală sau cărămida, pentru a obține un design mai complex și atrăgător.

Este recomandat să lucrați cu specialiști în domeniul amenajărilor exterioare și să urmați bunele practici de construcție pentru a asigura un pavaj din beton de înaltă calitate și durabil.

Practic si usor de mentinut, datorita particularitatilor lui impresionante, pavajul din beton amprentat castiga pe zi ce trece din ce in ce mai mult teren in fata celorlalte sisteme de pavare si este frecvent utilizat de constructori si arhitecti atat in pavarile exterioare cat si in cele interioare.

Desi pavajul din beton amprentat este recomandat si in amenajarea spatiilor interioare, trebuie mentionat ca el este utilizat in general in amenajarea spatiilor exterioare si foarte putin in amenajarea spatiilor interioare, exceptii fiind: hanurile, showroom-urile, pub-urile sau restaurantele.

Poate fi utilizat ca pavaj, atat pentru spatiile inguste cum ar fi: alei pietonale, trotuare in jurul casei, marginea piscinei, garaj, cat si pentru spatii largi cum ar fi terasele, drumurile de acces, pavarea curtilor si parcarile private.

Suntem o echipa tanara, dinamica, cu experienta de peste 10ani in domeniul pavajelor, experienta dobandita in Romania cat si in strainatate. Oferim servicii in domeniul pavajelor din Beton Amprentat de cea mai buna calitate in toata tara, la cele mai mici preturi. Executam si lucrari de reparatie, intretinere si lacuire a pardoselilor. Folosim produse de ultima generatie, va oferim o gama larga de modele, culori si va oferim lucrari personalizate, dupa preferintele dumneavoastra. Pretul este stabilit  in functie de suprafata pavata, materialul existent, orasul unde locuiti. Contactati-ne acum pentru o oferta de pret personalizata!

BETON ELICOPTERIZAT ORADEA

Betonul elicopterizat poate fi personalizat prin utilizarea diferitelor forme și culori, oferindu-vă posibilitatea de a crea suprafețe decorative și atractive. Iată câteva exemple de forme și culori utilizate în betonul elicopterizat:

Forme:

 1. Piatră naturală: Formele de beton pot fi create pentru a imita aspectul pietrei naturale, cum ar fi granitul, travertinul, ardezia sau marmura. Aceste forme pot fi utilizate pentru a crea modele de piatră regulate sau aleatorii, oferind un aspect autentic și natural.
 2. Podele cu model geometric: Puteți alege să creați forme geometrice precum dale pătrate, dreptunghiulare sau în formă de romb. Aceste modele pot fi combinate în diferite moduri pentru a obține un design unic și interesant.
 3. Model de cărămidă: Formele de beton pot fi proiectate pentru a imita cărămizile, cu textura și aspectul caracteristic. Acest tip de model oferă un aspect rustic și tradițional.

Culori:

 1. Culori naturale: Betonul elicopterizat poate fi lăsat în culoarea sa naturală, oferind un aspect minimalist și modern. Culoarea betonului poate varia de la nuanțe mai deschise de gri până la nuanțe mai închise sau chiar bronz.
 2. Culori integrate: Pot fi adăugate coloranți în amestecul de beton pentru a obține o gamă largă de culori. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințe, de la culori deschise și vibrante până la culori mai întunecate și mai profunde.
 3. Patinare și vopsire: După ce betonul a fost turnat și finisat, se poate aplica o patină sau o vopsea specială pentru a obține culori și nuanțe suplimentare. Acest lucru oferă o varietate mare de opțiuni de personalizare și vă permite să creați aspecte unice și creative.

Este important să lucrați cu specialiști în beton elicopterizat pentru a vă asigura că formele și culorile alese sunt potrivite pentru proiectul dumneavoastră și că sunt aplicate corespunzător. Aceștia vă pot oferi sfaturi și soluții personalizate în funcție de preferințele și necesitățile dumneavoastră.