CERE OFERTA


BETON AMPRENTAT ZALAU| PAVAJE ZALAU| BETON ELICOPTERIZAT ZALAU

neton amprentat zalau

Beton amprentat Zalau- Suntem o companie formata dintr-o echipa tanara de profesionisti cu peste 15 ani de experienta in sectorul pavajelor din beton amprentat si beton lustruit. Folosim doar produse de ultima generatie si avem o mare varietate de matrite si culori. Pentru ca obiectivul nostru principal este satisfacerea clientilor nostri, garantam executarea rapida si de calitate a lucrarii. Mulți dintre noii noștri clienți privați sunt recomandări de la alții care au instalat podele din beton amprentat în terasele lor, grădini, alei, împrejurimile piscinei etc. și vă așteptăm cu drag ca noi clienți. Întreaga noastră echipă de profesioniști este foarte pregătită și calificată, pe lângă faptul că primește o pregătire continuă.

Venim in intampinarea ta cu parchet din beton amprentat, o pardoseala cu aspect modern, low cost, rezistenta si extraordinar de frumoasa, care cu siguranta va atrage atentia dar in acelasi timp invidia vecinilor. Datorita caracteristicilor de mai sus, betonul amprentat este ideal pentru orice tip de locatie (cai de acces, rampe, alei, terase, trotuare, piscine, showroom-uri sau hanuri, locatii publice sau private, si multe altele.

Credem că încrederea clienților este un factor foarte important în activitatea noastră și că contribuie la succesul companiei noastre. Suntem de acord să acordăm o atenție separată calității materialelor pe care le folosim deoarece de aceasta depinde și calitatea lucrării și profitul pe care îl oferim pentru fiecare lucrare efectuată.

TIPURI DE PAVAJE

Pavajul din beton este o opțiune populară pentru construcția de suprafețe pietonale, trotuare, curți și parcări. Această opțiune este durabilă, rezistentă la uzură și poate fi personalizată în funcție de preferințele dvs. Există mai multe tipuri de pavaje din beton, inclusiv:

  1. Pavaj cu dale: Acest tip de pavaj este format din dale de beton cu dimensiuni variate, care pot fi combinate în modele unice și interesante. Acestea sunt de obicei utilizate pentru a crea suprafețe pietonale și trotuare.
  2. Pavaj cu cărămidă: Betonul poate fi turnat în forme care imită cărămida, oferind un aspect tradițional și rustic. Acest tip de pavaj poate fi utilizat pentru a crea drumuri și alei.
  3. Pavaj cu modele: Betonul poate fi turnat în forme personalizate, cu modele precum dungi, zig-zag-uri sau alte forme geometrice. Aceste modele pot fi combinate într-un design unic și creativ.
  4. Pavaj cu textură: Betonul poate fi turnat cu o textură diferită, oferind o suprafață mai antiderapantă și mai sigură. Această opțiune este ideală pentru zone cu condiții meteorologice extreme.

Pavajul din beton amprentat Zalau poate fi personalizat prin utilizarea unor culori diferite sau prin aplicarea de vopsele și patine speciale, oferind o varietate mare de opțiuni de design. Este important să lucrați cu specialiști în construcția de pavaje din beton pentru a vă asigura că proiectul este realizat corespunzător și că suprafața este sigură și durabilă.

Vă întrebați cât costă betonul amprentat? Pretul acestuia variaza in functie de suprafata de acoperit, culorile alese, materialele folosite, finisajele dorite si serviciile dorite. În general, prețul variază între 15 și 50 de euro pe metru pătrat. În funcție de zonă, prețurile sunt adesea în scădere. Dacă costul este un obstacol, amintiți-vă că durabilitatea acestui strat de acoperire este excepțională și cachetul său este inegalnic.

Prețul fiecărei lucrări poate fi diferit în funcție de mai mulți factori:

– Dimensiunea suprafetei pe care se lucreaza.

– Acces pentru a pune materialele (beton).

– Cum este terenul.

– Dificultatea lucrării

– calitatea si cantitatea materialelor folosite.

Pentru o oferta de pret personalizata nu ezitati sa ne contactati!

BETON ELICOPTERIZAT ZALAU

Turnarea betonului elicopterizat este un proces complex care implică utilizarea unui elicopter de construcții pentru a compacta și nivela betonul proaspăt turnat. Iată pașii de bază pentru a efectua turnarea betonului elicopterizat:

  1. Pregătirea suprafeței: Asigurați-vă că suprafața pe care urmează să se toarne betonul este curată, solidă și pregătită corespunzător. Suprafața trebuie să fie liberă de resturi, noroi și alte obiecte care ar putea afecta calitatea betonului.
  2. Amestecarea betonului: Amestecați betonul conform instrucțiunilor producătorului, asigurându-vă că respectați proporțiile corecte de ciment, nisip, agregate și apă. Asigurați-vă că amestecul este uniform și omogen.
  3. Transferul betonului: Transferați betonul amestecat pe locația de turnare utilizând o pompă de beton sau o mașină de turnat beton. Asigurați-vă că betonul este distribuit uniform pe întreaga zonă.
  4. Compactarea inițială: După ce betonul a fost turnat, elicopterul de construcții este utilizat pentru a compacta betonul și a îndepărta excesul de aer. Elicopterul are lamele rotative care se deplasează de-a lungul suprafeței betonului, realizând o compactare uniformă și eliminând părțile slabe.
  5. Nivelarea și finisarea: Elicopterul de construcții este utilizat și pentru a nivela și finisa suprafața betonului. Lamele rotative vor nivela și netezi suprafața, asigurându-se că betonul are o textură uniformă și finisajul dorit.

Este important să angajați specialiști calificați și experimentați în turnarea betonului elicopterizat pentru a asigura că procesul este realizat corect și că obțineți rezultatele dorite. Aceștia vor avea cunoștințele și echipamentele necesare pentru a efectua turnarea betonului elicopterizat într-un mod sigur și eficient.